Iveco jača servisnu mrežu u Srbiji

Šest novih IVECO dostavnih vozila, 35S14H, potpuno opremljenih u skladu s IVECO kvalitativnim standardima, isporučeno je predstavnicima Iveco servisnih partnera u Srbiji

IVECO i Auto Čačak Komerc ojačali su mrežu usluga kako bi brzo i učinkovito odgovorili na potrebe kupaca. Tako je predstavnicima Iveco servisnih partnera u Srbiji isporučeno šest novih dostavnih vozila Daily 35S14H, potpuno opremljenih u skladu s IVECO kvalitativnim standardima. Primopredaja je obavljena u prostorima tvrtke Auto Čačak Komerc u Beogradu. „Kao što uvijek ističemo, mreža zastupnika jedna je od najvećih snaga IVECO-a i neprestano podržavamo i usmjeravamo naše partnere u njihovom razvoju kako bi pružili i održavali visokokvalitetnu uslugu svim našim kupcima. Uz IVECO Service Vans, bez obzira gdje se nalazili u zemlji, nikada nećete biti daleko od ovlaštenog servisera IVECO-a. “, rekao je tom prigodom Dražen Bozalo, upravitelj mreže IVECO-a, za Austriju i regiju CEE.

“Mreža IVECO – Auto Čačak Komerc u Srbiji ima za cilj održati vrijednost, performanse i učinkovitost vašeg vozila tijekom čitavog njegovog radnog vijeka. Odabirom IVECO-a odabrali ste kvalitetu proizvoda, rješenja i personalizirane usluge za svoje zadatke. Mreža IVECO može osigurati najbolju tehničku uslugu s izvornim rezervnim dijelovima i iskusnim stručnjacima koji su spremni pomoći bilo kad i bilo gdje. S novim servisnim kombijima, obučeni i iskusni IVECO mehaničari pobrinut će se za vaše vozilo i na licu mjesta mogu pružiti brz i kvalitetan popravak. ”, Objašnjava Nebojša Teofilović, direktor prodaje, Auto Čačak Komerc.

Comments

comments