DKV se širi u Sjevernu Makedoniju

Pružatelj usluga mobilnosti udružio se s Makpetrolom kako bi korisnicima pružio odgovarauću opskrbu na putu od Grčke do Srednje Europe

Novi Put svile između Kine i Europe stvara nove trgovinske tokove i imat će značajan utjecaj na Grčku, jer će luke poput Pireja igrati važnu ulogu kao nova trgovačka čvorišta. Kako bi osigurao opskrbu cestovnih prijevoznika koji odatle prevoze robu u Srednju Europu, DKV je proširio mrežu opskrbe na Sjevernu Makedoniju. “Uključivanjem opskrbne mreže u Sjevernoj Makedoniji poboljšali smo paletu proizvoda namijenjenih cestovnim prijevoznicima na putu prema Srednjoj Europi,” rekao je Sven Mehringer, direktor područja za usluge energetike i servisa vozila u DKV-u.

Kupci se sada mogu lako opskrbiti bez gotovine na 37 benzinskih postaja Makpetrol, uređenih za opskrbu kamiona. Ognjen Košanović, direktor nabave za Adriatic regiju u DKV-u, dodao je: „Sjeverna Makedonija nudi najniže cijene goriva na Balkanu. Najnovijim proširenjem mreže moći ćemo našim kupcima ponuditi najkvalitetnije gorivo po najnižoj mogućoj cijeni u regiji!” DKV stalno širi svoju mrežu opskrbe unutar i izvan EU. Ovaj pružatelj usluga mobilnosti godišnje poveže približno 5.000 dodatnih postaja s jakim naglaskom na multi-energetske usluge.

Comments

comments